Head Office

På vores hovedkontor finder du alle os, der holder af tal, kommunikation og mennesker. Vi udbreder kendskabet til GLS Denmark, plejer vores kunderelationer og sørger for, at vi har en bæredygtig forretning, så vi også kan levere gode pakkeoplevelser i fremtiden.

t
 

Sales

Salgsafdelingen er fordelt ud over hele Danmark. Vores sælgere er ansvarlige for at formidle vores løsninger til kunderne. Samtidig håndterer de alt lige fra salgsstrategi til kundepleje – naturligvis med samme service uanset kundens størrelse. Den gode kunderelation er essentiel for vores organisation, og med et stærkt salgsteam kommer vi 360 grader rundt om kundernes behov, så vi kan levere branchens bedste pakkeoplevelser.

t

Customer Service

Vores kunder er ikke bare et nyt nummer i rækken. De må nemlig gerne mærke, at vi rigtig godt kan lide at tale med dem. Vi vil levere branchens bedste kundeservice – og vi vil give kunderne en tryg og god oplevelse hver eneste gang, de er i dialog med os. Vi ved, hvor store følelser der kan være i selv en lillebitte pakke. Derfor bliver kundeservicemedarbejdere i GLS ikke målt på, hvor hurtigt de løser en henvendelse, men hvor tilfredse vores kunder er med vores service. For er det vigtigt for kunden, er det vigtigt for os.

 
t
 

Marketing

Marketing arbejder hver dag med at udfolde og styrke GLS-brandet, så vi bevarer vores høje kendskab og synliggør vores position som Danmarks bedst ratede pakkedistributør. De arbejder på tværs af hele organisationen med alt fra butiksindretning til store kampagner og digitale oplevelser, der skaber dialog med vores modtagere og afsendere.

t

Finance

Vores økonomiafdeling holder skarpt øje med hele vores forretning, så de kan levere vigtige indsigter i GLS' performance og rådgive vores beslutningstagere. Teamet består af Controllers og Accountants, som tilføjer værdi til forretningen på et operationelt og strategisk niveau. Det er også takket være dem, at vi får udbetalt løn – og med mere end 1.200 ansatte er der nok at holde styr på.

 
t
 

HR

HR er med på hele medarbejderrejsen. Fra tiltrækning, rekruttering og onboarding til talent management, fastholdelse og offboarding. Vores HR-afdeling rekrutterer de største talenter inden for alle vores forretningsområder og skaber de bedste forudsætninger for, at vi trives, når vi går på arbejde. Når vores kolleger skal videreuddannes, skræddersyr Learning & Development kurser og uddannelser, der støtter deres og forretningens fortsatte udvikling.

t

Corporate Development

I en verden i konstant forandring og med mange interessenter, arbejder Corporate Development hele tiden på at udvikle os og løfte vores ansvar, så vi kan holde Danmark forbundet og løfte vores ansvar for den kritiske infrastruktur. Vi er involveret politisk, regionalt og lokalt for at følge udviklingen, trends og tendenser. Sådan kan vi tilbyde landets bedste pakkedistribution. I Corporate Development arbejder de også dagligt med den grønne omstilling, som er fundamentet for vores fremtidige tilstedeværelse.

 
t
 

Quality & Training

GLS har en veludviklet læringskultur, og en stor del af vores Operations-træning og uddannelse foregår via E-learning. Vi har ansatte, der er uddannet inden for Informationsvidenskab IT & Interaktionsdesign og meget mere.

t

Security

I GLS håndterer vi meget store værdier, og derfor har vi naturligvis styr på sikkerheden. Vores security afdeling drifter og vedligeholder vores sikringssystemer både på vores hub i Kolding og på depoterne.

Teknisk interesse, erfaring med forskellige IT-værktøjer og ikke mindst et højt servicegen kendetegner vores Security System teknikere, som kommer med mange forskellige baggrunde.

 

Vil du være en del af teamet?

Se vores ledige stillinger