Vi tager godt imod dig

Det er vigtigt for os, at du som ny medarbejder får en god start hos GLS. I onboarding-perioden giver vi dig et grundigt indblik i virksomheden, og vi sørger for, at opgaver og ansvar er formuleret klart og tydeligt. Du kan også være helt sikker på, at dine nye kolleger ikke kan vente med at møde dig, og at alle vores afdelinger nærmest står i kø for at byde dig velkommen.

Glæd dig til to spændende læringsdage med fuld fokus på forretningen og samarbejdet med dine nye kolleger.

Rikke Gosmand, HR Advisor

Som en del af onboarding-programmet får du, som funktionær, en unik oplevelse, når du inviteres til vores Læringsdage. To dage med fuld fokus på forretningen og vores fælles sprog; rød, gul, grøn, blå aka Insights Discovery. Her kan du glæde dig til at møde direktionen, alle de andre nye GLS’ere og ikke mindst til at deltage i en dagsworkshop faciliteret af HR, hvor vi arbejder aktivt med vores forskellige personprofiler. Læringsdagene er med overnatning i Kolding.

Det er vigtigt for os, at du også oplever hverdagen i nogle af de afdelinger, du ikke arbejder i til dagligt. I løbet af din første tid vil vi derfor sørge for, at du fx kommer helt tæt på vores kunder, når du er med 'på lyt' i Kundeservice. Du får også lov til at prøve, hvordan det er at sortere pakker, og når du skal på tur med en chauffør, får du også selv lov til at aflevere dem.

Ofte skræddersyer vi et onboarding-program, der passer til den enkeltes funktion, så du som ny medarbejder bliver klædt godt på i forhold til det aktuelle job. Til bl.a. vores elever har vi også en buddyordning.

Vil du være en del af teamet?

Se vores ledige stillinger