FAQ

Passer I på min data?

Ja, alle henvendelser håndteres fortroligt og med respekt. Vi behandler personlige data korrekt og forsvarligt, og for at være compliant, skal alle ansøgninger ske gennem vores rekrutteringssystem.

Nej, for at alle personlige data håndteres korrekt, er den eneste ansøgningsvej gennem vores rekrutteringssystem. Det betyder, at vi desværre hverken kan modtage fysiske ansøgninger/CV’er eller ansøgninger via mail. Det gælder også uopfordrede ansøgninger – både for funktionærer og timelønnede.

Vi modtager ansøgninger på dansk og engelsk.

I de fleste tilfælde beder vi kun om et motiveret CV, så du kan samle din erfaring og en kort motivation for at søge jobbet i samme fil. Generer evt. en pdf af din LinkedInprofil som CV.

Det fremgår altid af det konkrete stillingsopslag, hvad ansøgningen skal indeholde. Hvis du søger uopfordret, er et motiveret CV nok.

Ja, vi tilbyder både praktik for folkeskoleelever og længerevarende praktikophold for studerende. Praktikophold skal aftales lokalt med den konkrete afdeling. Du kan se mere om vores forskellige afdelinger her

Ja, vi har mere end 40 studerende ansat i studiejobs inden for en bred palette af funktioner. Studiejob skal aftales lokalt med den konkrete afdeling. Du kan se mere om vores forskellige afdelinger her

Ja, såfremt du ikke får et job hos GLS i første omgang, gemmer vi din ansøgning i vores database i 4 måneder og kontakter dig, hvis der opstår en jobmulighed, som matcher dine kvalifikationer. Vi opbevarer naturligvis kun data fra kandidater, der har givet os tilladelse hertil i ansøgningsprocessen.

Vi mailer dig altid en bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgning. Efter gennemgang af de indkomne ansøgninger bestræber vi os på at svare alle ansøgere så hurtigt som muligt og senest en uge efter ansøgningsfristen.

Du vil altid blive tilknyttet en rekrutteringsansvarlig for den konkrete stilling. Hvis du har brug for at vide, hvem vi er i HR afdelingen, kan du se mere her