Mød Henriette, Assistant Head of Operations South.

t

Linehaul

Det kræver et stort og velsmurt netværk, når vi hver dag forbinder mennesker og pakker i Danmark og + 40 lande på kryds og tværs. I vores Linehaul afdeling sikrer vores speditører hver dag, at netværket af depoter er stærkt forbundet.

t

Quality & Working Environment

Vores vigtige kvalitetsmedarbejdere, som bl.a. har erfaring inden for ISO, sikrer de processer, som mindsker risikoen for fejl og forsinkelse af pakkerne. Arbejdsområderne dækker bredt fra auditering, kvalitetsmålinger, udarbejdelse af procedurer og instruktioner samt miljø- og arbejdsmiljøstyring.

t

Distribution

Vores Distribution er drevet af at optimere vores leveringsløsninger, når vi hver dag afhenter og leverer pakker for vores kunder og modtagere. I hver af vores 10 depoter finder du Depotkundeservice, som yder kunde- og modtagerservice, og Distributionsafdelingen håndterer bl.a. aftaler med vores distributionspartnere og opstart af nye kunder.

t

Customs

I vores Customs-afdeling arbejder en lang række af Import og Export Clearance Agenter med fortoldning. Vi er bemandet både dag og aften, og teamet er en blanding af speditører, administrative medarbejdere og studentermedhjælpere.

t t

GLS Express

GLS Express er vores kurertjeneste. Vores Dispatchers får puslespillet til at gå op, når de bruger deres erfaring inden for spedition til at levere kurérpakker direkte fra A til B i Danmark og resten af verden.

Production

På alle vores depoter sorterer og håndterer vi tusindvis af pakker hver dag. Her samarbejder funktionærer og timelønnede om at skabe effektive produktionsenheder.

Som funktionær kan du arbejde som Team Lead eller Supervisor, og som timelønnet kan du arbejde som Operator eller Operation Specialist.

Timelønnet hos GLS

Som timelønnet på vores aften- og nathold har du mulighed for en fleksibel arbejdstid, der passer ind i andre vigtige ting i dit liv. Vi har både forskellige funktioner, mødetider og timeantal. Det betyder, at du kan arbejde på mange måder på vores depoter. De mange forskellige opgaver betyder også, at din faglige baggrund kan være alt fra fabrikschef til studerende. Vi består også af mange forskellige kulturer og baggrunde. Vi ansætter fx gerne personer, der ikke taler dansk (men engelsk), eller som har nedsat arbejdsevne. Du skal blot sætte pris på at have et aktivt job.

Vil du være en del af teamet?

Se vores ledige stillinger