Rekrutteringsprocessen

test

Ansøgning & CV

I dit CV og din ansøgning er vi nysgerrige efter, hvorfor du har valgt at søge et job hos netop os. Beskriv din motivation, dine kompetencer og relevante erfaringer der gør, at vi er det helt rigtige match. Hos GLS ansætter vi det hele menneske. Når din ansøgning er præcis, velstruktureret og viser os, hvem du er som person, gør du det nemt for os at lære dig at kende.

Vi gennemgår alle ansøgninger og vurderer din profil ud fra dine kompetencer og interesseområder. Du får altid svar fra os uanset udfaldet.

 
test
 

Første samtale

Du har fanget vores interesse, og nu er vi spændte på at møde dig. Vi indkalder dig til en første samtale, som enten kan foregå fysisk eller online. Her møder du din leder og eventuelt en kommende kollega for første gang. Under samtalen lærer I hinanden bedre at kende, når I kommer ind på, hvem vi er samt dine kompetencer, erfaringer, hvad der er vigtigt for dig, og ikke mindst din motivation for jobbet - gerne med konkrete eksempler fra dine tidligere erfaringer.

Forbered gerne nogle spørgsmål til os, så du er sikker på, at du ikke går fra samtalen uafklaret - det kan både være spørgsmål til GLS, stillingen, dine kolleger og din leder.

test

Anden samtale

Du har gjort et godt indtryk, og vi indkalder dig til en anden samtale. Inden samtalen beder vi dig udfylde en personprofil, og i nogle tilfælde vil du skulle forberede en caseøvelse. Samtalen foregår altid fysisk sammen med din kommende leder og en repræsentant fra HR, der giver dig en tilbagemelding på din personprofil. Du får selvfølgelig mulighed for at kommentere på resultatet. Sammen drøfter I dine faglige og personlige kompetencer, dine værdier og din personprofil på et individuelt plan og i relation til andre.

Til anden samtale efterspørger vi altid din straffeattest samt referencer.

 
test
 

Tilbagemelding på samtaler

Det er med stor respekt for kandidaterne, at vi indkalder til samtale. Vi ved, hvor meget tid og hvor mange tanker, du har lagt i rekrutteringsprocessen. Derfor får du altid et personligt svar fra den rekrutterende leder hurtigst muligt og senest fem dage efter din samtale.

Hvis vi er det rette match, bliver du en del af en arbejdsplads karakteriseret af tillid, medindflydelse og udvikling. I ugerne op til jobstart vil du modtage et link til vores onboarding platform og yderligere information om din første tid i GLS Denmark.

Hvis vi ikke kan tilbyde dig stillingen, får du mulighed for at få konstruktiv feedback, du kan bruge i din videre søgen.

Såfremt vi tilbyder dig en ansættelse hos GLS, sendes din kontrakt samt andet relevant materiale digitalt, hvorefter du kan underskrive med dit NemID.

Vil du være en del af teamet?

Se vores ledige stillinger