Repræsentér GLS Denmark:

Skab pakkeoplevelser ud over det sædvanlige, når vores forbrugere henter og sender overraskelser i vores mere end 1.750 lokale PakkeShops spredt ud over Danmark. Vores PakkeShops er vores vigtigste kontaktpunkt til vores forbrugere. Her møder vi alle med store smil og professionel service, som vores PakkeShop Konsulenter og butiksmedarbejdere står på hænder for at levere.

Vi har ni egne PakkeShops med butikspersonale, som tager imod vores pakkemodtagere og -afsendere i et moderne GLS-univers. Derudover har vi vores PakkeShops, som er placeret i storcentre, supermarkeder og kiosker. Vores kørende PakkeShop Konsulenter klæder dem godt på til at repræsentere os på bedste vis i overensstemmelse med vores mantra: er det vigtigt for dig, er det vigtigt for os.

t

Sammen skaber vi 5-stjernede pakkeoplevelser

Vi omdanner vores værdier og brandidentitet til et unikt PakkeShop koncept. Med blik for detaljen arbejder vi sammen om at skabe gode pakkeoplevelser. Ingen opgaver er for små eller store, og når arbejdshandskerne skal på, løfter vi i flok.

t

Dine kolleger er dit heppekor

Vi har hænderne højt over hovedet, når vores kolleger får mod på mere ansvar. Hos os er du selv med til at bestemme, hvor langt du kan nå. Derfor er flere af vores PakkeShop Konsulenter startet som butiksmedarbejdere i egne PakkeShops med næse for god kundeservice.

Vil du være en del af teamet?

Se vores ledige stillinger

IT

Head office

Administration

Operations