5 gode grunde til, at du skal arbejde i GLS

Er du på udkig efter dit næste karrieretræk? Vi har samlet de 5 vigtigste grunde til, at en karriere i GLS kan være det rigtige for dig.

t

1. Du bliver en del af et unikt fællesskab

Hos GLS Denmark bliver du en del af et unikt fællesskab med over 1.200 ambitiøse kolleger. Vi er alle med til at udvikle kulturen, som du især vil opleve i den daglige sparring med dine kolleger, på teamdage og til arrangementer med vores personaleforening.

Og netop personaleforeningen er en stor del af GLS. De sørger for, at vi kan mærke fællesskabet på alle vores 11 lokationer. Det gør noget for arbejdsglæden, at vi kender til hinandens liv uden for arbejdet.

Vi har blandt andet udfordret hinanden i en padelturnering, givet hinanden hestesko til Nordic Race og skålet til vores årlige temafester.

 
t
 

2. Du udvikler dit potentiale hver dag

Hos GLS bliver du ikke sat i en kasse. Vores læringskultur betyder, at du med garanti kommer til at udvikle dig. Vi byder spørgsmål og konstruktiv feedback velkommen, og fejl er noget, vi lærer af. For i GLS Denmark løfter vi hinanden til nye højder – fagligt såvel som personligt. Vi snakker højt om vores drømme, så de kan blive til virkelighed. Hvis du kan og vil, er der mulighed for at udforske flere områder af GLS. Det har vi allerede mange kolleger, der er gode eksempler på.

Vores GLS Academy tilbyder dig kurser, som giver dig et fælles sprog med dine kolleger, så vi har de bedste forudsætninger for et succesfuldt samarbejde. Dertil kommer muligheden for specialuddannelser, der fokuserer på at udvikle dine kompetencer inden for netop dit fagområde.

t

3. Du trives i GLS

Vi tror på, at medarbejdere, der trives, skaber de bedste resultater. I vores årlige trivselsundersøgelse opfordrer vi vores kolleger til at dele, hvordan det er at arbejde hos os. Sådan kan vi blive ved med at udvikle vores arbejdsplads til et sted, hvor du og dine kolleger holder af at være. Vi er stolte af at ligge i top, når det kommer til arbejdslyst.

I løbet af dine første måneder bliver du inviteret på GLS Læringsdage. Her bruger du og vores andre nye kolleger to dage på at lære forretningen at kende og dykke ned i jeres Insights-profiler, som er et vigtigt kommunikationsværktøj i samarbejdet mellem kolleger. Allerede på din første dag vil du se de fire farvede byggeklodser på dit skrivebord.

 
t
 

4. Du får plads til at være dig

I GLS får du kolleger fra 60 forskellige nationaliteter, for vi ved, at vores succes afhænger af vores kollegers perspektiver og erfaringer. Derfor har vi samlet forskellige uddannelsesbaggrunde, kulturer, etniciteter, køn, alder og religion – for det er netop dét, der gør vores arbejdsplads dynamisk, innovativ og helt unik.

Du får også plads til at være et helt menneske. Grænsen mellem arbejdsliv og privatliv er flydende, og det kræver fleksible rammer at få det hele til at gå op i en travl hverdag. Dem får du hos GLS, hvor du efter aftale med din leder kan få hjemmearbejdsdage og fleksible arbejdstider.

t

5. Du får gode vilkår

Ordentlige forhold og lidt ekstra goder gør det hele lidt sjovere. Når du starter i GLS, får du adgang til en række medarbejderfordele – og ja, fri fragt til danske PakkeShops er naturligvis én af dem.

Vi følger gældende overenskomster for lager-, butiks- og funktionæransatte, som giver dig gode arbjedsvilkår.

Derudover kan du se frem til sundhedsforsikring, online læge, lækker frokostordning og adgang til gratis rådgivningslinjer til trivsel og livsstil.

 

Vil du have hele pakken?

Se vores ledige stillinger