Udfold dit potentiale

Vi fokuserer på strategisk kompetenceudvikling, der støtter din udvikling

Hos GLS har vi en vel­udviklet læringskultur, som betyder, at vi er en arbejdsplads, hvor du med garanti kommer til at udvikle dig både personligt og fagligt.

Vores Learning & Development afdeling arbejder allerede i din onboarding på at understøtte din udvikling. Undervejs i din ansættelse tilbyder vi dels et bredt akademi, som understøtter vores kultur og giver os et fælles sprog og dels specialuddannelser for den enkelte og forskellige forretningsenheder.

Uanset, om du er funktionær eller timelønnet, har vi relevante uddannelsestilbud og udviklingsmuligheder til dig.

t

GLS Academy

GLS Academy indeholder kurser til alle funktionærer i GLS. Via GLS Academy er der mulighed for et fagligt kompetenceløft inden for forandringsledelse samt kurser inden for vores fokus på bl.a. følelsesmæssig intelligens, kommunikation og samarbejde.

Vi har derudover et ledelsesspor, hvor vi understøtter vores ledere med træning i forhold til HR årshjulet og ledelse generelt. Læs mere om ledelse i GLS her .

Kurserne er fysiske og online læringsforløb inden for områder, der understøtter vores strategi. Vi har desuden et stort fokus på, at den tilegnede viden kommer ud at leve i hverdagen. Vi ved, at det kræver en indsats at omsætte viden fra kurser til nye handlinger. Vi støtter din læring, så det bliver så let som muligt at implementere i dit arbejde.

t

Specialuddannelser

Som en del af vores styrkebaserede MUS-samtaler tager vores ledere mindst en gang om året en snak med deres medarbejdere om forskel­lige muligheder for personlig og fag­lig udvikling. Både for den enkelte og for afdelingen er det vigtigt, at den enkelte har lyst til og prioriterer at tilegne sig speciel viden og uddannelse.

Vi er en dynamisk virksomhed, som ved, hvor vigtigt det er at styrke nye kompetencer. Hver afdeling tilbyder tilpassede kurser inden for fx salg, kommunikation, forretningsdrevet HR og Cultural Awareness, der understøtter den enkeltes faglige udvikling.

Hos GLS klæder vi dig således på med nye kompetencer og værktøjer, som letter din hverdag og giver dig mulighed for at udfolde dit potentiale.

Vil du være en del af teamet?

Se vores ledige stillinger