Vi er det vigtigste, vi har

Vi ved, at vores medarbejdere er nøglen til vores succes, og derfor har vi en forpligtelse til at passe på hinanden. Det gør vi ved at tage hånd om vores kollegers fysiske og mentale helbred. Med gode sundhedsordninger og en arbejdsplads, hvor der er plads til at være dig, gør vi alt for at skabe en hverdag, hvor du glæder dig til at tage på arbejde.

Vi ser dig som et helt menneske og ved, hvor vigtigt det er at have en sund balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Mette Wienberg, HR Manager

Fleksibilitet i hverdagen er en selvfølge, og hjemmearbejdsdage kan tilrettelægges, hvor opgaver og teamwork gør det muligt.

Men mental sundhed afhænger af så meget mere end fleksibilitet. Når vi former en arbejdsplads i høj trivsel, kigger vi på alle parametre: ledelse, kolleger, medbestemmelse, udvikling, motivation og mere til. Én gang om året måler vi arbejdsglæden i vores trivselsundersøgelse og bruger resultaterne til at forbedre din arbejdsplads.

Vi passer også på dit fysiske helbred

Som ansat i GLS Denmark får du derfor adgang til en attraktiv sundhedspakke.

I hverdagen har vi dedikerede teams på alle vores lokationer, der arbejder målrettet med forebyggelse af arbejdsskader, som kan opstå ved stillesiddende og fysisk krævende arbejde. Vi afvikler løbende kampagner med yderligere fokus på arbejdsmiljø og sikkerhed. På samme måde arbejder vi også med trafiksikkerhed og chaufføradfærd, så vi kan levere vores pakker sikkert.

For vores mål er simpelt: Én arbejdsulykke er én for mange.

Vil du være en del af teamet?

Se vores ledige stillinger