Grib muligheden for at blive en del af en innovativ rejse, hvor vores mere end 50 specialister arbejder tæt sammen om at realisere fremtidens digitale pakkedistributør. IT ledsager hver eneste pakke på sin vej. IT-afdelingen er fundamentet for, at vores forretning kører. Gennem innovative teknologier igangsætter vi forandringer, der gør vores pakkeoplevelse til Danmarks bedste.

Mød Morten, der er ansvarlig for al vores software og data

t

Arbejd med innovative teknologier

12. Så mange datapunkter er der i gennemsnit på bare én pakke. Hertil kommer vores app, hjemmeside, håndscannere, driftssystemer og kolleger, som alle er afhængige af de nyeste teknologier. Uanset om det er pakkeruter eller vores app, så ligger der avancerede IT-systemer bag. Det kræver agile arbejdsmetoder at understøtte vores forretningskritiske systemer, og dertil bruger vi SCRUM.

 
t
 

Skab gode oplevelser med dine kolleger

Samarbejde tager vores forretning til et nyt niveau. Vi bruger hinanden på tværs af funktioner, så vi kan skabe gode oplevelser for vores kunder, modtagere, samarbejdspartnere og kolleger. Den åbne kultur byder alle spørgsmål velkommen som katalysator for læring. Vi er passionerede omkring vores fagområde og kan lide hinanden så meget, at vi også tilbringer tid sammen efter arbejde.

t

Udfordr dig selv og vores virksomhed

Vi giver dig rammer og rum til udvikling. Når vores kolleger tænker ud af boksen og udfordrer status quo, bliver vi bløde om hjertet. Vi hylder nemlig kreativitet og nye måder at tænke på. Vi udarbejder mange af vores IT-løsninger fra bunden, så vi selv er med fra starten og har en indgående forståelse af systemerne. Når vores kolleger fra andre afdelinger præsenterer os for spændende idéer, eksperimenterer vi og fører dem ud i livet.

 

I IT-afdelingen finder du:

Vil du være en del af teamet?

Se vores ledige stillinger

IT

Head office

Administration

Operations