Mød din mentor

Vi har spurgt vores mentorer, hvorfor de har påtaget sig rollen, og hvordan det er at være elev under deres vinger.

Som elev er du afgørende for, at vi bliver ved med at udvikle os. Vores elevers energiske og nysgerrige tilgang sætter spørgsmålstegn ved ting, som vi ikke nødvendigvis selv har overvejet. Hos GLS er eleverne simpelthen med til, at vi udvikler os i alle afdelinger.

t

Thomas - IT

Efter en spændende karrierevej landede Thomas i GLS’ IT-afdeling i 2019. Her sørger han sammen med resten af afdelingen for, at vores IT er tilgængeligt og fungerer, så alle medarbejdere på de danske lokationer kan udføre deres arbejde gnidningsfrit.

“Jeg startede selv min karriere som elev. Det er derfor vigtigt for mig at medvirke til at skabe nogle fantastiske rammer, så vi kan sende eleverne på en alletiders læringsrejse - den individuelles rejse er min helt store motivationsfaktor i min rolle som leder."

t

Morten - Spedition

Morten startede som speditørelev hos GLS i 2003. I dag arbejder han i Global Solution, hvor han forbinder mennesker på tværs af landegrænser.

“Når jeg kan se, at fællesskabet trives, så giver det hele mening for mig.

Vi prøver at give eleverne så realistisk en hverdag som overhovedet muligt. De bliver en del af vores vagtplan med egne ansvarsområder og indgår som en almindelig fuldtidsansat med hjælp fra kollegaer.”

t

Heidi - Salg

Heidi startede sin karriere i GLS som Intern Sælger i 2010. Siden 2016 har hun haft ansvaret for Salgsbackup og Aftersales.

“Vores elever indgår på lige vilkår med de øvrige medarbejdere. De har givet os nogle aha-oplevelser igennem årene. Det er udfordrende, men sjovt at være mentor, og jeg elsker den mangfoldighed, der er i vores elevstab.”

t

Mette - Kundeservice

I mere end to årtier har Mette hjulpet små og store kunder i vores Kundeservice.

“Det er fedt at være mentor, fordi det er spændende at høre, hvad de unge har at byde ind med. Jeg elsker at være med til at sende dem godt på vej og lære dem, hvad kundeservice i verdensklasse er.”

t

Hans Henrik - Spedition

I 2009 skiftede Hans Henrik førersædet ud med en kontorstol i GLS Express, hvor han arbejder som speditør i en tempofyldt hverdag.

“Jeg elsker at arbejde sammen med unge mennesker. Det er helt særligt, når man kan se, at de bruger det, man har lært dem, og endda udvikler det til ny viden.”

t

Sebastian - Salg

Vi har haft fornøjelsen af Sebastian siden 2016, hvor han startede som handelselev. I dag sidder han i Aftersales og assisterer vores Key Account Managers.

“Jeg er mentor, fordi det er fedt at lære fra mig. Jeg elsker at følge med i elevernes udvikling fra første dag, de starter, til de står med et eksamensbevis i hånden to år efter.”

t

Rikke - HR

I 2022 blev Rikke en del af GLS. Hun sidder i vores HR-afdeling, hvor hun blandt andet er med til at rekruttere og støtte vores elever.

“Jeg er vild med at være mentor! Jeg får lov til at hjælpe nogle unge mennesker, som starter deres første rigtige arbejde. De skal ikke bare finde ud af, hvordan de klarer deres arbejdsopgaver, men også at begå sig på en arbejdsplads og lære at tro på sig selv. Og det er dét, jeg brænder for.”