Mød din mentor

Vi har spurgt vores mentorer, hvorfor de har påtaget sig rollen, og hvordan det er at være elev under deres vinger:

"Som elev er du afgørende for, at vi bliver ved med at udvikle os. Vores elevers energiske og nysgerrige tilgang sætter spørgsmålstegn ved ting, som vi ikke nødvendigvis selv har overvejet. Hos GLS er eleverne simpelthen med til, at vi udvikler os i alle afdelinger."

t

Nikolaj - IT

Nikolaj er ansvarlig for vores applikationslandskab og supportfunktion, som skal sikre, at vores medarbejdere på vores danske lokationer kan udføre deres arbejde gnidningsfrit

”Jeg elsker at arbejde med mennesker og se dem udvikle sig, men jeg lærer også selv rigtig meget af at møde så mange forskellige mennesker. Derfor synes jeg, at det er virkelig spændende at arbejde med elever og lære dem om ”best in class” service, så de er godt klædt på til deres fremtidige karriere.”

t

Morten - Spedition

Morten startede som speditørelev hos GLS i 2003. I dag arbejder han i Global Solution, hvor han forbinder mennesker på tværs af landegrænser.

“Når jeg kan se, at fællesskabet trives, så giver det hele mening for mig.

Vi prøver at give eleverne så realistisk en hverdag som overhovedet muligt. De bliver en del af vores vagtplan med egne ansvarsområder og indgår som en almindelig fuldtidsansat med hjælp fra kollegaer.”

t

Heidi - Salg

Heidi startede sin karriere i GLS som Intern Sælger i 2010. Siden 2016 har hun haft ansvaret for Salgsbackup og Aftersales.

“Vores elever indgår på lige vilkår med de øvrige medarbejdere. De har givet os nogle aha-oplevelser igennem årene. Det er udfordrende, men sjovt at være mentor, og jeg elsker den mangfoldighed, der er i vores elevstab.”

t

Mette - Kundeservice

I mere end to årtier har Mette hjulpet små og store kunder i vores Kundeservice.

“Det er fedt at være mentor, fordi det er spændende at høre, hvad de unge har at byde ind med. Jeg elsker at være med til at sende dem godt på vej og lære dem, hvad kundeservice i verdensklasse er.”

t

Susanne - Eksport

Susanne var med til at starte eksportafdelingen op i GLS. Dengang var de 2 medarbejdere – i dag har hun over 40 kolleger i afdelingen.

”Tilsammen har vi så mange kompetencer, som vi glæder os til at give videre. Vores elever får en spændende og alsidig hverdag – og alt det ansvar, de ønsker. Vi står selvfølgelig altid klar til at supportere, så eleverne er klædt godt på til en fremtidig karriere”.

t

Gitte - Økonomi

Gitte har været med lige siden, GLS blev grundlagt, og i dag er hun ansvarlig for vores debitorafdeling.

"Jeg er vild med at se de unge mennesker vokse med opgaven og få en masse aha oplevelser. Jeg er stolt over at være med til at give vores elever det første og bedste skub på deres lange arbejdsliv, og jeg nyder det gode samspil mellem elev og mentor".

t

Sebastian - Salg

Vi har haft fornøjelsen af Sebastian siden 2016, hvor han startede som handelselev. I dag sidder han i Aftersales og assisterer vores Key Account Managers.

“Jeg er mentor, fordi det er fedt at lære fra mig. Jeg elsker at følge med i elevernes udvikling fra første dag, de starter, til de står med et eksamensbevis i hånden to år efter.”

t

Rikke - HR

I 2022 blev Rikke en del af GLS. Hun sidder i vores HR-afdeling, hvor hun blandt andet er med til at rekruttere og støtte vores elever.

“Jeg er vild med at være mentor! Jeg får lov til at hjælpe nogle unge mennesker, som starter deres første rigtige arbejde. De skal ikke bare finde ud af, hvordan de klarer deres arbejdsopgaver, men også at begå sig på en arbejdsplads og lære at tro på sig selv. Og det er dét, jeg brænder for.”

t

Hans Henrik - Spedition

I 2009 skiftede Hans Henrik førersædet ud med en kontorstol i GLS Express, hvor han arbejder som speditør i en tempofyldt hverdag.

“Jeg elsker at arbejde sammen med unge mennesker. Det er helt særligt, når man kan se, at de bruger det, man har lært dem, og endda udvikler det til ny viden.”